Profesor Mihaela Git

Made for Europe -Concurs național de proiecte internaționale

Concursul Național Made for Europe

2019-2022

Prin proiectele de parteneriat europene şcolile româneşti au fost veritabili ambasadori ai României în Europa, contribuind, an de an, la promovarea unei imagini pozitive a României şi a valorilor şcolii româneşti.
Aceste parteneriate vizează, în principal, formarea şi dezvoltarea de competenţe-cheie, favorizează crearea unor reţele de parteneri, promovează valorile naţionale şi europene, antrenând copii, tineri, profesori, părinţi în acest exerciţiu al existenţei împreună, într-o Europă unită. Produsele realizate în cadrul proiectelor europene, concepute și create prin contribuția elevilor și profesorilor din fiecare școală parteneră în proiect, reprezintă resurse educaționale ale căror beneficii sunt nelimitate, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.
Promovarea și valorificarea acestor produse educaționale stimulează creativitatea și inovația și contribuie la îmbogățirea și diversificarea materialelor suport pentru activitățile de învățare.

Concursul „Made for Europe” se organizează sub forma unui târg/expoziție de produse educaționale care au fost realizate în cadrul proiectelor europene. În contextul pandemic al ultimilor doi ani, competențele formate în cadrul proiectelor europene și produsele create au sprijinit reziliența sistemului educațional și au facilitat adaptarea procesului educativ la provocările actuale.

Concursul Made for Europe 2022

Produs final –Site: Math explorations, prezentat de Florentina Stancu, clasa a X-a C.

Produs final – eBook: Teaching music with CLIL, prezentat de Luana Colica, clasa a VI-a B.

Concursul Made for Europe 2019

-pliantul de prezentare a produsului final

-diploma – Premiul al II-lea – obținută de eleva Mara Sofia Stan – clasa a X-a C