Monnet Art Club

Clubul de arte al LTJM

Coordonatele proiectului

Elevii Liceului Teoretic “Jean Monnet” au avut o inițiativă deosebită pentru a-și lăsa amprenta între pereții școlii. O idee nouă și provocativă pentru dezvoltarea creativității este proiectul Monnet Art Club.
Clubul de arte are ca viziune încurajarea tinerilor la construirea unor momente artistice plăcute, care să includă voci frumoase, mișcări de dans interesante și personaje pline de culoare. Clubul se împarte în trei categorii: muzică, dans și teatru. Pentru fiecare departament fondatorul Monnet Art Club, Ionescu Daria a reușit să le pună în valoare anii de studiu și de experiență unor eleve cu mult potențial în domeniul artistic.
Departamentul de muzică are norocul să fie coordonat de către o elevă foarte talentată cu o voce de aur, Murgu Tania.
Atunci când ne gândim la dans o avem în minte pe Isis Batgi, o elevă cu mișcări revigorante, care va coordona elevii pe cale dansantă.
Coordonatoarea departamentului de teatru este Popescu Ștefania-Denisa, care are multe secrete de împărtășit din domeniul actoricesc.
Board-ul va fi activ pe perioada 2022-2023 și cu ajutorul cunoștințelor sale vor pregăti câte o echipa de elevi cu scopul de pune în scena momente care mai de care mai emoționante, originale si chiar amuzante.
De asemenea, îl avem în echipa noastră pe domnul profesor supervizor Ion Fărcășanu. Dânsul este un profesor cu totul și cu totul inovativ, care nu dă greș pe drumul spre înfrumusețarea sistemul de învățământ.
Mâna de oameni din spatele acestui proiect își propune să aducă o schimbare în cadrul liceului, să susțină talentul și estetica frumosului doar printre elevii liceeni. Monnet Art Club are în agendă organizarea unui spectacol, unde să putem aprecia munca depusă de artiștii liceului nostru. Clubul dorește să ofere libertatea de exprimare, însărcinarea elevilor cu organizarea unui asemenea proiect, plus experiența muncii în echipă.
Am împărtășit doar puțin din sufletul nostru prezentându-vă în scris Monnet Art Club, iar acum vă rugăm să ne rămâneți aproape pe drumul spre succes!