Activități extrașcolare

De ce?
Activitățile extrașcolare sunt o componentă importantă a liceului nostru, acestea fiind noi metode de învățare și, totodată bazele învățării eficiente. Elevii, coordonați de cadrele didactice au participat la diferite proiecte, în urma cărora, liceul nostru a primit titluri, precum: Școală eTwinning, Școală Europeană sau Școală-ambasador

Key Features

ȘCOALĂ-AMBASADOR

Programul „Școli-ambasador ale Parlamentului European” (EPAS) urmărește familiarizarea elevilor cu democrația parlamentară europeană, cu rolul Parlamentului European și cu valorile europene.

Mai mult

CLUBUL DE DEZBATERI

Dezbaterea este un instrument foarte util pentru educație, de la alegerea unei moțiuni care ar trebui să fie interesantă, până la cât de utilă este și legată de viețile celor care asistă fără a deveni plictisitoare.
Mai mult

Revista liceului

Revista liceului este pe departe cea mai căutată activitate extrașcolară deoarece permite elevilor libertatea de exprimare, îi provoacă să caute informații și, totodată să-și îmbogățească cultura generală.

Mai mult

cLUBUL MEDIA

Obiectivul Clubului Media este de a-i provoca pe liceeni să-și spună opinia despre diverse subiecte de interes ale adolescenților prin intermediul unei platforme.

Mai mult

dăruiește bunătate

Ca în fiecare an, elevii și părinții Liceului Teoretic „Jean Monnet”, încearcă să aducă zâmbete în cutii cu hăinuțe, jucării, dulciuri, rechizite pentru câteva familii aflate în grija mai multor ONG-uri.

Mai mult

deutsche seite

Deutsche Seite este pagina dedicată orelor de germană, dar și a opționalelor specifice, acestea fiind mai colorate datorită unor proiecte pe teme diferite.

Mai mult

eTwinning SCHOOL

eTwinning promovează colaborarea şcolară în Europa prin intermediul tehnologiilor comunicării şi informaţiei (TIC), oferind asistenţă, instrumente de lucru şi servicii şcolilor. 

Mai mult

CLUBUL EUROPEAN

Clubul European este un spațiu de comunicare, informare, deschidere culturală și integrare a valorilor europene, dar și implicarea elevilor în proiecte cu scopul promovării valorilor Uniunii Europene în rândul tinerilor.

Mai mult

FESTIVALUL DE TEATRU

Festivalul de Teatru “Jean Monnet” a devenit un punct de reper de maxim interes în rândul profesorilor, dar și a elevilor, acesta având un rol important în viață culturală a liceului cu același nume.

Mai mult

Model United Nations

Această activitate își propune să învețe elevii despre diplomație, relații internaționale, cât și despre Națiunile Unite, permițându-le să dezvolte o înțelegere mai profundă a problemelor actuale ale lumii.

English Corner

Elevii claselor de engleză intensiv, 7C, 9A si 9D, au participat la programul educativ virtual dedicat Zilei Naționale a Lecturii. 

educație moral religioasă

OM, ÎN CASA INIMII este o publicație ce reunește activitățile specifice ariei curiculare, reunind astfel materiile, dar și asigurarea unei colaborări între cadrele didactice și elevi.

Mai mult