Profesori coordonatori: Mihaela Git și Marinela Pantea

Clubul eTwinning „Jean Monnet”

Misiune

În cadrul eTwinning, profesorii organizează și desfășoară activități cu elevi, online și față în față, alături de colegi din țările participante la programul Erasmus+. Ei participă la proiecte de colaborare, beneficiind de sprijinul mediului TwinSpace. Organizațiile naționale de asistență sunt responsabile cu validarea utilizatorilor care doresc să devină eTwinner-i, menținând astfel platforma sigură, asigură sprijin și îndrumare, precum și recunoașterea eforturilor depuse de profesori, prin intermediul Certificatelor naționale și europene de calitate. Cartea eTwinning anuală prezintă cele mai inovatoare proiecte. Proiectele excelente sunt recompensate cu premii eTwinning europene și devin parte a galeriei de proiecte.

Clubul eTwinning „Jean Monnet” invită elevii și profesorii să dezvolte proiecte interdisciplinare în colaborare  cu alte școli.

Obiective: dezvoltarea creativității și imaginației elevilor, a curiozității, a spiritului de căutare, investigație, dezvoltarea abilităților științifice, de colaborare și comunicare în limba engleză, utilizând IT.

Sunt 2 proiecte în derulare.   Ge.M.A și G.A.M.E

 

Proiectul G.A.M.E