Mândri de absolvenții noștri!

Alumni & Friends

Gândul meu despre școala mea...

Gândul meu despre școala mea este provocarea Liceul Teoretic „Jean Monnet” pentru câțiva dintre absolvenți.

De ce merită să fii elev la Liceul Teoretic Jean Monnet? Răspunsurile unor absolvenți. #Admitere 2021 #LiceulJeanMonnet #LTJM

 

Realizator TV

Profesoară de canto și solistă

Ozana Barabancea

Director Operaț. Țiriac Collection

Emilia Mihailescu

Puterea echipei

„Omul e făcut să trăiască între oameni. Prin urmare, ori îi educi, ori îi suporți.” — Marcus Aurelius

Datorită comunicării profesorilor cu elevii, beneficiem de noi proiecte în fiecare an școlar și, totodată noi provocări.

 

Studii superioare

Tradiția și rezultatele l-au impus în rândul părinților și al elevilor ca fiind cel mai solicitat din zonă pentru cei care doresc să urmeze studii superioare de profil preponderent tehnic, economic și medical (majoritatea absolvenților noștri devin studenți la Facultatea de Drept, la S.N.S.P.A., la A.S.E, la Institute de Construcții sau Universități de Medicină și Farmacie). În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere a interesului din partea elevilor liceului și pentru Facultățile de Științe Politice, de Relații publice și Comunicare, Jurnalism sau Filologie, atât din țară cât și din străinătate.

Promovabilitate

Liceul Teoretic „Jean Monnet”  are locul său bine conturat pe filiera academică, majoritatea elevilor care vin să învețe la noi având media generală din gimnaziu peste 9.00 și finalizând  ciclul liceal cu studii la învățătură remarcabile.

Promovabilitatea liceului este de peste 90% în fiecare an.