Examenul Cambridge

Examenul Cambridge

Cambridge English reprezintă o abordare unică în învățarea, predarea și evaluarea limbii engleze. Combină experiența și cunoștințele Cambridge English Language Assessment și ale Cambridge University Press.

Cambridge English este condus de cercetători de talie mondială și are o misiune importantă:

  • aceea de a oferi excelență în educație
  • prin crearea de oportunități reale pentru cursanți și profesori
  • oferind valoare profesorilor, instituțiilor de învățământ și angajatorilor
  • promovând învățarea limbii ca beneficiu al societății în general.

În calitate de lideri în domeniul evaluării lingvistice, toate examenele noastre sunt special concepute pentru a fi corecte față de toate categoriile de participanţi, indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, limba maternă, cultură sau etnie. Calitatea şi corectitudinea stau la baza tuturor activităţilor noastre:

  • Validitate – măsura în care rezultatele examenelor pot fi considerate ca reflectând cu adevărat nivelul competențelor.
  • Credibilitate – măsura în care rezultatele testelor sunt consecvente, precise şi, ca urmare, sigure.
  • Impact – efectul pozitiv al unui test asupra candidaţilor şi a altor utilizatori, inclusiv asupra societăţii în ansamblu.
  • Fezabilitate – măsura în care un test este practic din punct de vedere al resurselor necesare.
  • Calitate – aceasta presupune validitate, credibilitate, impact şi fezabilitate.

Pentru a asigura atât calitatea, cât şi corectitudinea, trebuie să măsurăm cu precizie performanța testelor noastre şi să le comparăm cu cele mai noi abordări din domeniul evaluării lingvistice. Ambele implică cercetări aprofundate.

Nivele

Pre-Start A1

Acesta este primul din cele trei examene pentru tinerii care învață. Toate cele trei examene îi ajută pe copiii mai mici să facă primii pași către învățarea limbii engleze.

A1 Movers

Acesta este al doilea examen creat special pentru copiii mai mici. Toate examenele noastre pentru tinerii care învață sunt distractive, colorate și bazate pe activități, motivând copiii să învețe.

A2 Flyers

Acesta este al treilea examen creat special pentru copiii mai mici. Aceste examene creează încrederea tinerilor cursanți și pun bazele succesului viitor în limba engleză.

A2 Key for Schools

Această calificare îi ajută pe cursanți să își dezvolte pe deplin limba engleză scrisă și vorbită de zi cu zi la nivelul A2. Examenul se bazează pe abilitățile pe care le-au obținut studenții la A2 Flyers.

B1 Preliminary for Schools

Aceasta este o calificare de nivel intermediar pentru studenții care au însușit noțiunile de bază ale englezei și care au acum cunoștințe lingvistice practice pentru utilizarea de zi cu zi.

B2 First for Schools

Această calificare este o modalitate excelentă pentru cursanți de a se pregăti pentru examene de nivel superior și arată că dețin cunoștințele lingvistice necesare pentru a comunica cu încredere într-un mediu vorbitor de limba engleză.

C1 Advanced

Aceasta este dovada realizării la nivel înalt în limba engleză și calificarea ideală pentru studenții care se pregătesc pentru viața universitară sau profesională.

C2 Proficiency

Aceasta este calificarea noastră la cel mai înalt nivel și arată lumea cursanților dvs. care au stăpânit limba engleză la un nivel excepțional.