Profesori

Personalul didactic al LTJM cuprinde cadre didactice din toate cele patru niveluri de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

La nivelul preșcolar, unitatea noastră de învățământ are 3 educatoare titulare, (un titular grad I, unul II și unul definitiv).

Profesori pentru învățământul primar: 16, dintre care 13 titulari cu gradul I, 2 titulari cu gradul II și un titular cu grad definitiv.

Profesori pentru învățământ gimnazial și liceal: 84,  dintre care 73 de titulari (2 detașați pe funcții de director, director adjunct, prin concurs 2016, un titular detașat în altă unitate, 4 titulari detașați din altă unitate, un titular în CIC și un titular pensionat temporar), 8 suplinitori calificați, 2 pensionari încadrați PCO, 1 psiholog școlar astfel: Doctorat-3, Grad I-44, Grad II-23, Definitivat-12 și Debutanți-2.

Dintre cadrele didactice menționate, 5 au calitatea de profesor metodist (învățământ primar, limba engleză, matematică, educație plastică, informatică), 12 au calitatea de membru în corpul de experți în management educațional.

Personalul didactic auxiliar este format din; 2 secretare, un administrator financiar, un analist-programator, un contabil și un administrator de patrimoniu.

Personalul nedidactic este format din: 5 îngrijitori, 3 mecanici de întreținere și 2 paznici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x