CLIMATE WARRIORS – proiect eTwinning 2021-2022

CLIMATE WARRIORS

Profesor Marinela Pantea

Parteneri: 9 școli din Turcia, Romania, Austria, Macedonia de Nord, Spania

Participanți : 70 elevi, din care 7 elevi din liceul nostru, clasele  a IX-a C (Isabela Ana Maria Gaciu, Raisa Maria Bedău) , a IX-a D ( Anastasia Alya Clejeneanu, Sofia Clara Chiric, Andrei Răzvan Răducanu) și a XII-a A (Ioana Mulțescu), a XII-a D ( Andreea Ivanov)

 În proiectul CLIMATE WARRIORS am întâlnit zilnic rezultatele schimbărilor climatice care pun viața în pericol pe pământ pentru toate creaturile. Pentru că toți contribuim la această problemă intenționat sau neintenționat cu stilul nostru de viață, prin acest proiect ne-am propus să vedem cât de mult am contribuit la această situație, ce putem face individual și în cooperare pentru a îmbunătăți calitatea mediului nostru și pentru a crește gradul de conștientizare a studenților noștri prin acțiuni de mediu.

Acțiunile acestui proiect au venit cu informații utile pentru a cunoaște și înțelege schimbările climatice, pentru a depista cauzele acesteia, pentru a afla efectele schimbărilor climatice și soluții pentru reducerea acestor efecte, dar și schimbări pentru îmbunătățirea acțiunii umane asupra planetei. Scopul nostru a fost să înțelegem schimbările climatice la niveluri sociale și științifice individuale și să luptăm împotriva acesteia. Am folosit impactul schimbărilor climatice asupra întregii planete și cunoștințele despre măsurarea calității aerului, emisiile de carbon, am creat o legătură între mai multe abilități cheie utile și am lucrat în mici. grupuri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x