Intrebari frecvente

ZIUA PORTILOR DESCHISE

Sunt așteptați părinții și bunicii preșcolarilor care urmează să-și înscrie copiii sau nepoții în ciclul primar, la o dezbatere despre ceea ce este clasa pregătitoare, despre pașii care trebuie urmați, despre criteriile de alegere a școlii pentru cei mici etc.

Cei interesați de admiterea în clasa pregătitoare la Liceul Teoretic Jean Monnet, pot vizita spațiile destinate claselor pregătitoare, Programului Școala după școală, le pot cunoaște pe doamnele învățătoare și pot învăța din experiența celor care au promovat deja în clasele superioare (părinți, copii, doamne învățătoare).

 

Întrebări frecvente

Ce este Programul „ Școală după școală”?

Programul „Școala după școală” (ȘDȘ) este un program complementar programului școlar obligatoriu, care oferă oportunități de învățare formală și nonformală, pentru consolidarea competențelor, învățare remedială și accelerare a învățării prin activități educative, recreative și de timp liber și se adresează atât elevilor din învățământul primar, cât și elevilor din învățământul secundar.

Care este orarul claselor de liceu?

Din clasa a IX-a până în clasa a XI-a se învață după amiază, iar clasa a XII-a dimineață.

Care sunt mijloacele de comunicare cu școala?

Liceul nostru are aplicația Adservio unde se postează notele, absențele, scutirile și de unde putem trimite mesaje atât profesorilor, cât și elevilor sau părinților acestora.

Cât durează ora și pauza în condiții de Pandemie?

Ora durează 40 de minute, iar pauzele sunt de 10 minute, date în momente diferite.

Vizitatori universali

Acest tur este destinat viitorilor elevi. Toți sunt bineveniți, dar elevii interesați de admitere în învățământul liceal ar putea vizita pagina noastră despre Admitere.

 

 

Informații

Pentru a afla mai multe despre procesul de admitere specific pentru programul sau profilul, vă recomandăm să vă uitați peste rubrica Admitere.

Amintirile absolvenților

Program

Luni 08–19:30
Marți 08–19:30
Miercuri 08–19:30
Joi 08–19:30
Vineri 08–19:30
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
 
 
Adresa

Strada Jean Monnet Nr. 2, Sector 1, București.

Telefon: 021 230 5078
Email: ltjeanmonnet@jmonnet.ro

Programare

Please install and activate the "Contact form 7" plugin to show the contact form.