Anul acesta, „European Village Jean Monnet” a avut loc pe data de 9 mai când sărbătorim atât Ziua Europei, cât și Ziua Liceului.
Au fost propuse două tipuri de activități:
1. Realizarea standurilor de prezentare ce cuprind și jocuri interactive (cine participă și câștigă un joc primește ștampilă pe Pașaportul European).
2. Fiecare clasă a participat cu unul sau mai mulți reprezentanți la Galeria personalităților europene, adică elevii s-au costumat, au devenit personalitațile respective și au prezentat realizările acestora timp de douã minute.

De la Mozart și Beethoven, la Picasso și Martina Nabratilova, de la Angela Merkel și Napoleon, la Anita Doth și Hristo Botev, chiar și zeițe (Artemis, Atena) și poeta Sapho, artiști, oameni politici și sportivi, toți au urcat astăzi pe scena Liceului Teoretic Jean Monnet, concurând în Gala personalităților culturale din Proiectul „European Village Jean Monnet”!

Ziua Europei, Ziua Independenței României și, desigur, Ziua liceului – 9 mai 2022, a fost un prilej de bucurie, de „școală altfel” și de a fi împreună, elevi, părinți și profesori.

Mulțumim tuturor pentru implicare, pentru entuziasm și pentru efort!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x