Absolvire Promoția 2019-2023

Cu mic, cu mare, astăzi, 31 mai 2023, elevii, alături de dascăli, părinți sau prieteni s-au adunat în curtea liceului, fiind și ziua în care a sunat ultimul clopoțel pentru viitorii studenți.
Ceremonia de absolvire a monnetiștilor din clasa a XII-a a fost un eveniment mult așteptat de toate cele cinci clase: a XII-a A (Filologie), diriginte Alexandru Fioșoiu; a XII-a B (Științe sociale), diriginte Simona Gătej; a XII-a C (Matematică-informatică), diriginte Daniela Taban; a XII-a D, diriginte Adrian Neagoe și a XII-a E (Științe ale naturii), diriginte Luiza Ciocan.
Festivitatea a început cu discursul reprezentanților din fiecare clasă, ca apoi să urmeze o defilare în curtea liceului, alături de diriginți și doamnele directoare, în final, fiind și ultima strigare a catalogului.
Îmbrăcați în robe, tinerii au avut o zi plină de emoții datorită momentelor unice, printre care și ultimul clopoțel care este un simbol al trecerii timpului și, totodată a încheierii unei etape din viață, cea a copilăriei.
Această perioadă de tranziție este plină de nostalgie din partea tuturor, fiind un moment semnificativ, elevii vor rămâne cu toate clipele minunate, fie ele alături de colegi sau prieteni, dar și cu toată informația acumulată în timpul celor patru ani de liceu.
Așadar, le urăm tuturor absolvenților mult succes și să îndrăznească să pășească pe peronul vieții și, totodată să ia trenul care îi va purta în direcții diferite, dar sigure, atâta timp cât sunt atenți să nu uite acest tren al speranței, al științei și iubirii de oameni!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Georgi Dimonu-Panait
Georgi Dimonu-Panait
4 months ago

Felicitări, tuturor!
Succes pe mai departe!

Last edited 4 months ago by Georgi Dimonu-Panait
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x