Ateliere interactive de protejare a mediului înconjurător, cu Alex Zamfir și ASAP România

cu Alex Zamfir și ASAP România

Ateliere interactive de protejare a mediului înconjurător

Duminica trecută, Alex Zamfir, creatorul jocurilor „The Funny Brands”și „Adevăr sau reciclare”, a fost invitatul Elenei Zagaican în emisiunea LifeStyle pentru părinți. A povestit despre  atelierele de joacă pentru adolescenți organizate de Armata Selectării Atente a Plasticului, dar și despre seria de jocuri The Funny Brands, realizate pentru a îi ajuta  pe copii, dar și pe adulți să se deschidă mai rapid și să împărtășească gândurile și opiniile lor pe mai multe subiecte. Atelierele au fost ghidate de Alex Zamfir. Jocul „Adevăr sau Reciclare” a fost modalitatea perfectă prin care i-a provocat pe liceeni să se apropie de subiectul colectării separate.

Ca parte din această inițiativă, începând cu luna noiembrie, echipa ASAP va trimite către 100 de licee și colegii naționale din Municipiul București, un kit educațional pentru cadrele didactice, care va include o fișă de lucru pentru orele de dirigenție sau educație pentru mediu, dar și un joc „Adevăr sau Reciclare”.

ASAP (Armata Selectării Atente a Plasticului) este un program de responsabilitate socială inițiat de Fundația The Institute, care urmărește să genereze schimbare în comportamentul adolescenților față de plastic, de la utilizare la colectare separată și reciclare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x