Votați!

Radio la ,,Jean Monnet"!

Anul European al Competențelor 2023 este pentru Liceul Teoretic „Jean Monnet” un prilej pentru a implementa un nou proiect care participă în competiția Bugetare Participativă pentru Tineret în Municipiul București, găzduită de PROEDUS și realizat de Primăria Municipiului București, un radio, Sound Mind, pentru monnetiști, dar și ceilalți.

Pe parcursul a doi ani, vom lansa diferite Campanii de informare care vor aborda teme de actualitate, precum: demascarea dezinformării și a Fake News-ului, importanța unui stil de viață sănătos, incluziune socială, bullying, activități de voluntariat, dar și proiecte cultural-artistice.

Motto-ul nostru este „Ei spun întotdeauna că timpul schimbă lucrurile, dar de fapt tu ești cel care trebuie să le schimbe!”- Andy Warhol, tocmai pentru că și noi susținem puterea exemplului și valorile, acestea stând la baza Sound Mind. Vom organiza workshop-uri susținute de: elevi cu rezultate excepționale, șefi de promoție, sportivi de performanță, elevi implicați în activități extrașcolare, dar și foști elevi care să le poată împărtăși experiența lor în liceu, dar și din cadrul universităților sau chiar de la serviciu, ori invitați speciali din cadrul mai multor ONG-uri, Asociații, dar și medici, antreprenori, jurnaliști sau reprezentanți ai Consiliului elevilor.

Așadar, vă invităm să ne acordați votul dumneavoastră, accesând linkul de mai jos, în perioada 8 iulie – 22 iulie 2023, pentru a putea împlini visul copiilor de a descoperi tainele jurnalismului.

Link vot

Mulțumim!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x