Proiectul eTwinning „Transformed Classrooms” 2021-2022

Transformed Classrooms

 

Despre proiect: SAMR (Substituție, Augumentare, Modificare, Redefinire),  este una dintre metodele utilizate pentru integrarea tehnologiei în mediile educaționale. Utilizarea tehnologiei ca instrument educațional îi ajută pe elevi învețe gândească singuri. În acest fel, elevii înțeleg ceea ce au învățat și o aplică în situații noi. În cadrul proiectului, se urmărește ca elevii devină persoane care utilizează tehnologia în mod eficient prin desfășurarea de activități care vizează îmbunătățirea și transformarea învățării.

Obiective:

  • Dezvoltarea creativității și inovării elevilor, a gândirii critice și a abilităților de rezolvare a problemelor, de comunicare și colaborare.
  • Utilizarea TIC ca strategie de căutare a informațiilor, de rezolvare a sarcinilor, de partajare și diseminare a rezultatelor și ca instrument de comunicare atât pentru profesori, cât și pentru elevi.
  •  Încurajarea lucrului în grup. Pentru a permite elevilor să-și asume responsabilitatea pentru munca lor și desfășoare activități care le vor dezvălui punctele forte și abilitățile.
  • Facilitarea comunicării într-o limbă străină. Utilizarea limbii engleze ca platformă pentru accesarea și construirea de cunoștințe legate de diferite subiecte și situații, precum și un instrument de colaborare pentru a comunica informații, idei, sentimente.

Video conferință – colaj

Produs final: Blogul proiectului

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x