Made for Europe

Concursul naţional „Made for Europe”, aflat la ediţia a XIII-a, este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în anul școlar 2018-2019 și este organizat în vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale.

La etapa municipală din 22 martie 2019,  Mara Sofia Stan – elevă în clasa a X-a C, a prezentat produsul final al Proiectului eTwinning „Math, Art and Real Life with GeoGebra”  ( CD-e-Book cu același nume)- desfășurat cu elevii claselor a VI-a A și a IX-a C în anul școlar 2017-2018. Ea a obținut Premiul I, calificându-se la etapa națională.

La eveniment au participat și elevii: Mara Sandra Matei – clasa a VII-a A, Mihai Botezatu și Ovidiu Ciucu – clasa a X-a C.

În perioada 18-20 aprilie 2019, s-a desfășurat la Cluj, etapa naţională a Concursului naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe europene „Made for Europe”. Mara Sofia Stan a obținut premiul al II-lea.

Felicitări tuturor elevilor participanți la proiect! Felicitări Marei pentru prezentările făcute și premiile obținute!