Buna ziua,
Dragi părinti, ca în fiecare an, Liceul Teoretic „Jean Monnet” este alături de Fundația Renașterea la HAPPY RUN !

Așa cum am dat dovadă în anii precedenți de spirit de echipa și solidaritate, dorim ca și anul acesta să susținem FEMEILE CU CANCER!

#LTJM #HAPPY RUN #ECHIPAJEAN MONNET

„Dragii noștri căpitani de echipă și membrii ai echipelor Race for the Cure,
Din păcate, cifrele comunicate în ultimele ore de către specialiști în ceea ce privește incidența infectării cu virusul SARS-CoV-2 în București  ne vor împiedica să organizăm evenimentul Race for the Cure România în format fizic, pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter, în data de 26 septembrie.
Având în vedere aceste considerente, pentru a nu periclita în niciun fel sănătatea susținătorilor noștri, vom muta întregul concept al acestui eveniment în zona digitală. O cursă dedicată sănătății nu poate decât să aibă ca principal scop sănătatea participanților!
Vestea buna este că vom extinde perioada cursei online între 26 septembrie – 10 octombrie și vom continua după modelul formatului din 2020.
În acest sens fiecare echipă va putea crea propria cursa (la orice ora, în orice zi din acest interval de timp și în orice locație preferă) și fiecare membru poate posta pe canalele Social Media fotografii sau video din timpul cursei – materiale pe care dacă ni le trimiteți, le putem prelua și posta pe canalele noastre Social Media. Echipele care nu au intrat înca în posesia  tricourilor pentru cursa le vor primi și vor fi rugați să alerge/se plimbe la fel ca anul trecut, încarcand în social media poze/video-uri cu #RFTC2021 si #Renasterea2021, pentru a face parte din marea comunitate care sustine lupta impotriva cancerului.
Pe 26 septembrie, vom organiza, ca și anul trecut, Cursa LIVE Digitala pe pagina de FB a Fundatiei și sperîm să ne fiți alături chiar dacă, din păcate, doar virtual.
În vederea ridicării tricourilor Race for the Cure 2021 vă așteptăm cu drag la sediul nostru (str. Virgil Plesoianu, nr. 87, sector 1 – zona Pta. Domenii) de luni pana vineri în intervalul orar 09,00 – 18,00, iar în cazul în care nu aveți posibilitatea să ajungeți în acest interval orar sau nu puteți trimite pe cineva să le ridice pentru d-voastră vi le putem trimite prin curier (achitând dvs taxa de transport și indicându-ne adresa de livrare).
 
Va mulțumim pentru susținere și înțelegere,
Echipa Renașterea”

 

Pentru mai multe informații, accesați linkul de mai jos.

https://fundatiarenasterea.ro/happy-run-race-for-the-cure/race-for-the-cure-2021/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x