“Dăruind vei dobândi!”

     Actiuni de caritate desfăşurate în Liceul Jean Monnet în luna decembrie a anului 2011:

  •       Parteneriatul  cu Scoala cu cls. I-VIII Radu Vodă, jud. Călăraşi, cu sloganul Sunt copil, dar mă implic!”, având ca obiectiv donarea de jucării, CD-uri, reviste, îmbrăcăminte de către copiii din clasele I-IV din Liceul Jean Monnet.

      Acţiunea de voluntariat va fi reluată în perioada  Sărbătorilor de Paşte, iar parteneriatul  se va încheia în luna iunie cu o expoziţie de artă plastică.

      Coordonator: prof. pentru învăţământ primar Alexandra Vidu

  •       Parteneriatul cu Centrul Scolar pentru Educaţie Inclusivă din Periş, SAI, cu sloganulDăruind vei dobândi!, având ca obiectiv donarea de dulciuri, haine, jucării, cărţi de către elevii din clasele V-XII din Liceul Jean Monnet.

      Acţiunea de voluntariat va fi reluată în perioada Sărbătorilor de Paşte.

       Coordonator: prof. Diana Răducanu; organizatori: Radu Bădina, Ioana Smeureanu, Cătălina Gârbacea, Irina Kubinschi, Alexandru Pentelei (cls. a XII-a E), Ana Maria Călin (cls. a XII-a B)

1 Comment

  1. LIDIA GUTU

    Thu 07th Feb 2013 at 11:22

    Aceste actiuni de voluntariat s-au desfasurat si anul acesta, 2012-2013, sustinand proiectul ” Hai la scoala ” initiat de ISE in colaborare cu UNICEF. Au beneficit Scoala nr 4 Buftea si Scoala Tanganu. Apreciez in mod deosebit implicarea celor 3 eleve de la clasa a X a C care au gatit pentru copilasii din Buftea prajiturele. Iar pentru Scoala Tanganu, multumesc foarte mult colegelor de la gradinita. Actiunile vor fi reluate cu sprijinul dragelor mele colege si bunatatea parintilor si copiilor scolii noastre. Zambetele micutilor si parintilor care au beneficiat de ajutoare nu pot fi inlocuite de cuvinte. Cu drag, Lidia Gutu

Comments are closed