Sunt copil, dar mă implic!

Z1
Inițiativa a aparținut părinților unor copii de la clasa a III-a A și de la clasa Pregatitoare B (inv. Ionescu Felicia si inv. Flori Cornea). Proiectul a fost elaborat de doamna inv. Alexandra Vidu.
S-au strâns donații de la toate clasele I-IV: cărți, haine, jucării, încălțăminte. La întâlnirea cu copiii care au beneficiat de acestea, au participat circa 30 de elevi de la clasele a III- A, a II-a D și reprezentanți ai prichindeilor de la Pregătitoare B; aceștia au dus obiectele strânse copiilor de la Complexul de servicii comunitare “Raza de soare”, Băicoi, complex care a ars în urmă cu aproximativ un an și se află în proces de reconstrucție. Elevii Liceului Jean Monnet au fost întâmpinați cu deosebită ospitalitate de copiii din Centru. Elevii nostri au socializat, au participat la  diferite jocuri în echipe, au organizat o tombolă și au proiectat activități comune pe termen scurt și lung (excursii, vizionări de filme și de spectacole, etc.).
Mulțumim tuturor cadrelor didactice și copiilor de la ciclul primar implicați în strângerea obiectelor care au fost donate precum și doamnei prof. Marinela Ion care a coordonat colectarea obiectelor la clasele de gimnaziu și de liceu!!!
Săptămâna viitoare acțiunea se va repeta în Școlile Gimnaziale din Sintești, Tanganu, Tunari, Buftea – jud. Ilfov.
Asteptăm participarea tuturor la colectarea de obiecte pentru donații, pentru că responsabilitatea socială se învață și se exersează permanent, iar nouă ne pasă …

No comments yet

Comments are closed