Blog

Anunt angajati vaccinati

Anunt

Anunt Activitate Online!!

Anunt activitate online

ATENTIE!!! ANUNT BURSE PERFORMANTA!!!!!

Anunt Burse Performanta

ZIUA EUROPEANĂ A SPORTULUI ȘCOLAR

#ESSD2021 (pentru acesta ne cer postare cu #ESSD2021 #BeActive #AjsptSuceava , obligatoriu)
Pe data de 24 septembrie am sărbătorit ZIUA EUROPEANĂ A SPORTULUI ȘCOLAR. Ne-am mobilizat și am realizat câteva activități pe placul elevilor, pentru a promova importanța mișcării și a sportului pentru sănătate și pentru starea noastră de bine, mai ales în actualul context deloc ușor pentru oricine. #EFS ca în fiecare an! #sportulpentrutoti
#ltjeanmonnet #ESSD2021 #BeActive #ajsptsuceava

Organizația europeană coordonatoare : Federația Maghiară a Sportului Școlar, International Sport and Culture Association Danemarca , cu Cofinanțarea Comisiei Europene prin Programul Erasmus +.

ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR STRĂINE

ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR STRĂINE -  „Ieri (25 septembrie 2021) am sărbătorit Ziua Europeană a Limbilor străine! Mulțumesc colegelor Ileana și Despina, părinților și copiilor care au putut veni! Experiența a fost grozavă, așa că am câștigat TREASURE HUNTING multilingvistic #institutulpolonez #BritishCouncil #institutulgoethe #institutulmaghiar #institutulcervantes #InstitutuFrancez #Turcia #Georgia

 

SPORTS LEGENDS OF THE PAST

În urma participării la proiectul internațional eTwinning ”SPORTS LEGENDS OF THE PAST”, au sosit certificatele naționale de recunoaștere și apreciere. Împreună cu o echipă de 8 elevi (Andreea Ivanov – ex 12D, Ioana Mulțescu – ex 12A, Anastasia Alya Clejeneanu, Sofia Clara Chiric,  Andrei Răzvan Răducanu, Andrei Tudor Trosca,  Ștefan Voicu, Albert Ștefan Panait (toți elevi ai actualei clase  a X-a D) ne-am bucurat de tot ce a oferit acest proiect iar la întâlnirea finală din luna iunie 2021, reprezentanții echipei,  Anastasia și Tudor au făcut o prezentare extrem de apreciată de către toți ceilalți participanții la proiect (din Italia, Portugalia și Armenia). Așteptăm cu nerăbdare sosirea certificatelor internaționale!

Anunt incepere an scolar 2021 – 2022

Anunt incepere an scolar

ANUNT privind organizarea claselor a IX-a

Cu privire la organizarea claselor a 9-a, cu studiu intensiv limbă modernă, respectiv informatică, cei interesati vor putea suna la secretariat saptamana viitoare.

Telefon: 021 230 50 78

Acte necesare inscrierii in clasa a IX-a

Acte necesare inscriere

Vizualizare lucrari Evaluare Nationala

Vizualizare lucrari