Bianca și Eduard Anton

2015-2016

Participări la concursuri și rezultate de excepție

2013

Bianca și Eduard -campioni naționali la karting

2012

Sambata, 15.12.2012, a avut loc la Sinaia Gala Campionilor din automobilism pentru anul 2012, unde Eduard a primit titlul de Campion National la Karting (clasa Mini), iar Bianca a primit titlul de Campioana Nationala la Karting (clasa KF3) si titlul de Vicecampioana Nationala la Indemanare Auto (clasa Juniori). De asemenea, Bianca a primit o distictie speciala “Cea mai remarcabila prezenta feminina in automobilism”.
Am atasat cateva poze de la premiere si un extras de pe site-ul Federatiei de automobilism cu descrierea evenimentului. (http://2010.fras.ro/)


Articol in Revista Auto Moto Sport 12.11.2012

Sambata, 10.11.2012 a fost pe DIGI24 emisiunea La volan, in care a aparut si Bianca cu un interviu.Gasiti la acest link selectia din emisiune:
watch?v=etILONnp27g&feature=plcp

Debutul campionatului din Micul Circ organizat de FRAS a avut loc pe 5 si 6 mai 2012 pe circuitul de la Tunari. La start s-au aflat 59 de piloti, o prezenţă record in istoria Campionatului National de Karting.

Unior Tepid a luat startul la aceasta prima etapa alaturi de pilotii Eduard Anton (clasa Mini) şi Bianca Anton (clasa KF3)

Campionatul Național de îndemânare auto

Etapa 5 Buzău:

http://www.youtube.com/watch?v=lunTS-mQR8U

Etapa 6 București Băneasa:

http://www.youtube.com/watch?v=J5ucIvi6Nak

2011

Federaţia Internaţională a Automobilismului a selecţionat din toate ţările (fiecare ţara a avut voie să depuna o singura candidatură) zece fete – piloţi de karting – clasa juniori (între 13-15 ani) care să participe la selecţia finală de la Geneva (26-27 aprilie) în vederea desemnării unei fete care să primească o bursă de participare la competiţia internaţionala de karting Academy Trophy.

Anton Bianca din clasa a VI-a B a fost selecţionată printre primele zece fete pilot din lume.

In urma selecţiei de la Geneva care a constat în probe sportive (alpinism, probe de echilibru, teste ale vitezei de reacţie sub stress pe simulator), test scris în limba engleza şi proba de karting, a fost selecţionata concurenta din Franţa. A fost o experienţă benefică şi Bianca a cunoscut toate personalităţile din Federaţia Internaţională de Automobilism, ceea ce nu ar fi fost posibil fara acest eveniment.


Mai jos sunt 2 link-uri care vorbesc despre eveniment.
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pressreleases/fiasport/2011/Pages/cik-fia-wmc1.aspx
http://2010.fras.ro/karting/3052-stiri-cnkd/896-bianca-anton-aleasa-de-fia-sa-concureze-pentru-o-bursa-internationala-de-karting